赤峰职业技术学院
 
当前位置: 首页 > 校内新闻

2018年1月20日GRE阅读机经及时发布 短阅读省时提分实用资料分享

时间:2018年01月11日 06:30   浏览:256   来源:赤峰职业技术学院


2018 年 1 月 20 日 GRE 阅读机经及时发布 短阅读省时提分实用资料分享

留学小站 5分钟前

2018 年 1 月过半,考生们就将迎来 1 月 20 日的gre考试。小编相信许多参加 1 月 20 日 GRE 考试的同学都抱着年初就搞定 GRE 的美好愿望,但能否如愿以偿大家还需要多加努力。考前冲刺看看机经当然也是再好不过的选择。为了帮助大家更顺利地备考 1 月 20 日的 GRE 考试,下面小编就为大家带来小站 GRE 点题专家组精心整理的最新 2018 年 1 月 20 日 GRE 机经。下面是 GRE 阅读预测机经,一起来看!

2018 年 1 月 20 日 GRE 机经其他题型预测:作文 / 长阅读 / 逻辑 / 填空单空多空 / 等价 / 数学 请走这里

短篇阅读

While the influence of British magazines in shaping public opinion predates the nineteenth century, it was during the 1800s that mass distribution became possible and an explosion in periodical readership occurred, vastly increasing magazines ’ opinion-shaping powers. The role of magazines as arbiters of nineteenth-century taste is seen in their depictions of the London Theater. The magazines accorded some legitimacy to East End working-class theaters that mirrored the format of the fashionable West End theaters serving middle- and upper-class audiences. However, the magazines also depicted music halls — which competed for patronage with all theaters — as places where crass entertainment corrupted spectators ’ taste and morals. Finally, they suggested that popular demand for substandard fare created a market unfriendly to higher expressions of dramatic art.

The author of the passage mentions East End working-class theaters primarily in order to

A. illustrate a point about the ability of magazines to sway public opinion

B. contrast the kinds of entertainment presented in East End and West End theaters

C. make a point about how spectators ’ tastes influenced the offerings at different kinds of theaters

D. explain how magazines chose which kinds of entertainment to cover

E. identify factors that helped make certain theaters fashionable

答案: A

精选详细解析请点击查看

除了短阅读机经,更有长阅读机经精彩内容 点击查看

GRE 机经为小站 GRE 频道独家原创 gre.zhan.com,转载请以超链接形式标注本文出处,并附上此申明,否则将追究法律责任。

关注微信公众号【留学战书】:

人手一本经典 GRE 考试用书 在线免费阅读

相关标签: 微信公众号

留学小站
原网页已经由 ZAKER 转码排版 查看原文
最新评论

2018 年 1 月过半,考生们就将迎来 1 月 20 日的gre考试。小编相信许多参加 1 月 20 日 GRE 考试的同学都抱着年初就搞定 GRE 的美好愿望,但能否如愿以偿大家还需要多加努力。考前冲刺看看机经当然也是再好不过的选择。为了帮助大家更顺利地备考 1 月 20 日的 GRE 考试,下面小编就为大家带来小站 GRE 点题专家组精心整理的最新 2018 年 1 月 20 日 GRE 机经。下面是 GRE 阅读预测机经,一起来看!

2018 年 1 月 20 日 GRE 机经其他题型预测:作文 / 长阅读 / 逻辑 / 填空单空多空 / 等价 / 数学 请走这里

短篇阅读

While the influence of British magazines in shaping public opinion predates the nineteenth century, it was during the 1800s that mass distribution became possible and an explosion in periodical readership occurred, vastly increasing magazines ’ opinion-shaping powers. The role of magazines as arbiters of nineteenth-century taste is seen in their depictions of the London Theater. The magazines accorded some legitimacy to East End working-class theaters that mirrored the format of the fashionable West End theaters serving middle- and upper-class audiences. However, the magazines also depicted music halls — which competed for patronage with all theaters — as places where crass entertainment corrupted spectators ’ taste and morals. Finally, they suggested that popular demand for substandard fare created a market unfriendly to higher expressions of dramatic art.

The author of the passage mentions East End working-class theaters primarily in order to

A. illustrate a point about the ability of magazines to sway public opinion

B. contrast the kinds of entertainment presented in East End and West End theaters

C. make a point about how spectators ’ tastes influenced the offerings at different kinds of theaters

D. explain how magazines chose which kinds of entertainment to cover

E. identify factors that helped make certain theaters fashionable

答案: A

精选详细解析请点击查看

除了短阅读机经,更有长阅读机经精彩内容 点击查看

GRE 机经为小站 GRE 频道独家原创 gre.zhan.com,转载请以超链接形式标注本文出处,并附上此申明,否则将追究法律责任。

关注微信公众号【留学战书】:

人手一本经典 GRE 考试用书 在线免费阅读


分享到:

 
相关资讯