赤峰职业技术学院
 
当前位置: 首页 > 校内新闻

2018年1月20日GRE逻辑机经提分必备 理清逻辑难题思路先看机经

时间:2018年01月11日 06:00   浏览:193   来源:赤峰职业技术学院


2018 年 1 月 20 日 GRE 逻辑机经提分必备 理清逻辑难题思路先看机经

留学小站 10分钟前

2018 年 1 月过半,考生们就将迎来 1 月 20 日的gre考试。小编相信许多参加 1 月 20 日 GRE 考试的同学都抱着年初就搞定 GRE 的美好愿望,但能否如愿以偿大家还需要多加努力。考前冲刺看看机经当然也是再好不过的选择。为了帮助大家更顺利地备考 1 月 20 日的 GRE 考试,下面小编就为大家带来小站 GRE 点题专家组精心整理的最新 2018 年 1 月 20 日 GRE 机经。下面是 GRE 逻辑预测机经,一起来看!

2018 年 1 月 20 日 GRE 机经其他题型预测:作文 / 长阅读 / 短阅读 / 填空单空多空 / 等价 / 数学 请走这里

逻辑

Many shipwrecks dating from the period between A.D. 300 and 600 have been discovered in the Ramian Sea. Well over half of those ships were carrying cargo stored in large ceramic jars, many of which were preserved largely intact on the ocean floor. During that period, such jars carried only liquid. Therefore, liquid cargo was probably carried by a majority of the cargo ships that navigated the Ramian Sea during that period.

The force of the evidence cites in the passage is most seriously weakened if which of the following is true?

A. For ships on the Ramian Sea during the period, a full load of liquid cargo stored in large ceramic jars was not likely to be significantly heavier than a full load of other kinds of cargo that were typical of the period.

B. There are no surviving records dating from the period that detail specific cargoes shipped across the Ramian Sea.

C. The ratio of liquid to solid cargo shipped across the Ramian Sea did not vary significantly over the period.

D. The presence of a sizable quantity of large ceramic jars on the ocean floor is so visually striking that a shipwreck of a ship carrying such jars is more likely to be noticed and reported than are shipwrecks of ships carrying other cargoes.

E. During the period, grain and other solid cargo was shipped across the Ramian Sea in containers made from material other than clay.

答案:D

精选详细解析请点击查看

除了逻辑机经,更有短阅读机经精彩内容 点击查看

GRE 机经为小站 GRE 频道独家原创 gre.zhan.com,转载请以超链接形式标注本文出处,并附上此申明,否则将追究法律责任。

关注微信公众号【留学战书】:

人手一本经典 GRE 考试用书 在线免费阅读

相关标签: ig 微信公众号

留学小站
原网页已经由 ZAKER 转码排版 查看原文
最新评论

2018 年 1 月过半,考生们就将迎来 1 月 20 日的gre考试。小编相信许多参加 1 月 20 日 GRE 考试的同学都抱着年初就搞定 GRE 的美好愿望,但能否如愿以偿大家还需要多加努力。考前冲刺看看机经当然也是再好不过的选择。为了帮助大家更顺利地备考 1 月 20 日的 GRE 考试,下面小编就为大家带来小站 GRE 点题专家组精心整理的最新 2018 年 1 月 20 日 GRE 机经。下面是 GRE 逻辑预测机经,一起来看!

2018 年 1 月 20 日 GRE 机经其他题型预测:作文 / 长阅读 / 短阅读 / 填空单空多空 / 等价 / 数学 请走这里

逻辑

Many shipwrecks dating from the period between A.D. 300 and 600 have been discovered in the Ramian Sea. Well over half of those ships were carrying cargo stored in large ceramic jars, many of which were preserved largely intact on the ocean floor. During that period, such jars carried only liquid. Therefore, liquid cargo was probably carried by a majority of the cargo ships that navigated the Ramian Sea during that period.

The force of the evidence cites in the passage is most seriously weakened if which of the following is true?

A. For ships on the Ramian Sea during the period, a full load of liquid cargo stored in large ceramic jars was not likely to be significantly heavier than a full load of other kinds of cargo that were typical of the period.

B. There are no surviving records dating from the period that detail specific cargoes shipped across the Ramian Sea.

C. The ratio of liquid to solid cargo shipped across the Ramian Sea did not vary significantly over the period.

D. The presence of a sizable quantity of large ceramic jars on the ocean floor is so visually striking that a shipwreck of a ship carrying such jars is more likely to be noticed and reported than are shipwrecks of ships carrying other cargoes.

E. During the period, grain and other solid cargo was shipped across the Ramian Sea in containers made from material other than clay.

答案:D

精选详细解析请点击查看

除了逻辑机经,更有短阅读机经精彩内容 点击查看

GRE 机经为小站 GRE 频道独家原创 gre.zhan.com,转载请以超链接形式标注本文出处,并附上此申明,否则将追究法律责任。

关注微信公众号【留学战书】:

人手一本经典 GRE 考试用书 在线免费阅读


分享到:

 
相关资讯